O Nama

BREND MEDIA d.o.o. je firma koja je specijalizovana za izradu svetlećih reklama i štampu velikih formata.

Od osnivanja  2013 godine u maloj radionici u garaži, baveći se štampom i montažama svih vrsta reklama, prerasli smo u kompaniju koja je postala jedan od lidera u savremenim  trendovima vizuelne komunikacije.

Osnovni koncept kompanije je maksimalna posvećenost i fleksibilnost u ispunjavanju i najspecifičnijih zahteva klijenata.

Inovativni razvoj proizvoda u reklamnoj industriji je postao i osnovni pravac razvoja kompanije Brend Media doo.  Nova oprema sa visokim tehničko-tehnološkim standardima koja je nabavljena u proteklih par godina, konstatna edukacija i usavršavanje zaposlenih kao i prisustvo na najvažnijim sajmovima nam je omogućilo pozicioniranje na tržištu štamparsko-reklamne industrije.

Naša poslovna politika je politika saradnje, udruživanja, zajedničkog nastupa na tržištu kako bi krajnjim klijentima obezbedili najbrže, najkvalitetnije i najjeftinije usluge u reklamnoj industriji.

Sa ponosom ističemo da su veliki broj naših klijenata, naše kolege iz štamparsko-reklamne industrije, marketinške agencije, štamparije, dizajneri, monteri reklamnih proizvoda…