O Nama

Brend Media doo je vodeća firma specijalizovana za izradu svetlećih reklama i štampu velikih formata. Sa ponosom ističemo naš dugogodišnji uspeh i izgradnju reputacije kao pouzdanog partnera za sve reklamne potrebe.

Naša priča počinje 2013. godine u maloj radionici u garaži. Počeli smo kao mala ekipa posvećenih stručnjaka za štampu i montažu različitih vrsta reklama. Od tada, naša posvećenost kvalitetu i neprekidno usavršavanje doveli su do snažnog rasta i proširenja našeg poslovanja.

Firma je postala sinonim za inovaciju i kreativnost u reklamnoj industriji. Kontinuirano pratimo najnovije trendove i tehnologije kako bismo pružili našim klijentima vrhunsku uslugu. Naša posvećena ekipa dizajnera, tehničara i stručnjaka za montažu posvećena je svakom projektu s pažnjom do najsitnijih detalja.

Jedan od naših glavnih fokusa je izrada svetlećih reklama. Kombinujemo najnovije tehnike i materijale kako bismo stvorili izuzetno privlačne i efektne reklame koje ističu brendove naših klijenata. Naša stručnost u izradi 3D svetlećih slova i svetlećih panela na alubond materijalu omogućava nam da kreiramo unikatne i vizuelno impresivne reklamne proizvode.

Pored izrade svetlećih reklama, Brend Media doo se takođe ističe u štampi velikih formata. Naša napredna tehnologija štampe omogućava nam da isporučimo visokokvalitetne vizuelne materijale za razne potrebe, uključujući bilborde, postere, banere, folije za vozila i druge promotivne materijale. Naša paleta materijala i boja pruža neograničene mogućnosti za stvaranje atraktivnih i impactnih vizuala.

Brend Media doo je poznata po svojoj profesionalnosti, brzini isporuke i pristupačnim cenama. Smatramo da kvalitet ne mora biti kompromis, pa se trudimo da pružimo izuzetan standard usluga po konkurentnim cenama.

Kao partner na koga se možete osloniti, Brend Media doo je spreman da vam pruži sveobuhvatna rešenja za vaše reklamne potrebe.

Svetleće reklame SOMBOR