Izrada Svetlećih reklama

Svetleće reklame za Vaš brend.

Brend media doo se bavi izradom svetlećih reklama i sve su unikatne i prilagođene enterijeru i eksterijeru.

Svetleće reklame za firme izrađujemo u različitim dimenzijama i od različitih materijala.  Svetleće reklame sa led diodama predstavljaju najčešće izbor osvetljenja a pri tome nude nizak stepen održavanja, dugovečnost i uštedu električne energije.

Svetleće reklame u čiju grupu spadaju 3D svetleća slova od klirita (pleksiglasa – plexi reklame) predstavljaju najatraktivniji vid brendiranja objekta.

Led Displeji od klirita (lightbox reklamne table)  sa visokom kvalitetnim translucentnim folijama čest su izbor klijenata koji žele da označe ceo objekat.
LED konzolne svetleće reklame kojima ističu se pojedine tačke na objektu poput mesta bankomata, radnog vremena i sl.

Našim klijentima koji imaju mogućnost da istaknu firmu preko samostojećih svetlećih reklama nudimo uslugu dizajna i proizvodnje totema.Totemi se svrstavaju u ekskluzivni način brendiranja kompanije.

Tipovi Svetlećih reklama

3D Svetleća slova

– Predstavljaju najpopularnije rešenje za izbor svetlećih reklama. Natpisi i logotipi firmi su idealan vizuelni efekat za promociju brenda.

– Svetleća slova i logotipi se izrađuju od kvalitetnog pleksiglasa koji oblikujemo tačno na osnovu vizuelnog identiteta Vašeg brenda.

Prosečena alubond reklama

Prosečeni natpisi i logotipi na alubondu predstavljaju moderan i sve češći izbor svetlećih displej reklama.

Novi i moderni objekti čija je fasada inače izrađena od alubonda su idealni za ovakav tip svetleće reklame.

3D Svetleća slova na alubondu

Podloga od formirane alubond kutije na koju se montiraju 3d svetleća slova dodatno obogaćuju izgled svetleće reklame.

Najčešće se koristi crni mat alubond koji u kombinaciji sa 3d natpisom predstavlja idealan kontrast i ukoliko je reklama ugašena tokom dana.

Kombinacija 3D svetlećih slova i prosečen alubond

Prosečen svetleći natpis na alubond kutiji i svetleća 3d slova su eksluzivna i istovremeno optimalna kombinacija gde se istovremeno ističe brend u vidu 3d logotipa i prosečen natpis sa dodatnom porukom i reklamom.

Konzolne reklame

Kada je potrebno bočno isticanje reklame zbog bolje vidljivosti ili pozicije ove svetleće reklame su pravo rešenje. Reklamu isporučujemo sa konzolnim nosačem koji se bočno fiksira na fasadu ili stub. Konzolne reklame izrađujemo u svim navedenim varijantama.

Reklama od aluminijumskog profila

Ove reklame svetle celom svojom površinom (Light box reklame), izrađene su od samonosivog aluminijumskog profila koji predstavlja konstrukciju na koju se postavlja svetleći vizual.

Inovativne reklame

Naša firma Brend Media doo je posebno orijentisana ka ispunjenu i najspecifičnijih zahteva klijenata. Zadovoljstvo nam je da učestvujemo u razvoju inovativnih rešenja koja će našim klijentima omogućiti jedinstven i originalan nastup u svim potrebnim marketinškim aktivnostima.

Totemi

Reklamni totemi su najmoćniji vid vizuelnog predsavljanja Vašeg brenda. Mogu biti izrađeni u najrazličitijim oblicima i dimenzijama i kombinovani sa svim vrstama svetlećih elemenata. Predstavljaju korporativni prestiž brenda i uglavnom se montiraju kako bi direktno upućivali na lokaciju prodajnog ili poslovnog objekta firme.